Jåååååk från vildmarken av äkta bääär

Konstig dag asså..  en dag som har gett mig extremt många flash-backs och uppenbarelser från gårdagen. alltid lika roligt!  Har nu fått den mesta bilden klar för mig, hejja mig!  men vi verkade åtminstone ha haft kul när vi snackat ihop oss och kollat på blåmärken, insett alkoholkonsumtionen och saker som hände under kvällen. Jävlar i våra hav!
Roliga sms som skickats idag. även om jag inte vill åka hem till julen så saknar jag vissa vänner hemma så otroligt mkt att det gör ont och det är skönt att veta att de saknar mig tillbaka och de är fina att ha ibland, iaf när de ställer upp utan att veta hur mkt!
Har även skrattat åt alla världens roligheter hela kvällen tillsammans med finaste människorna i form utan Robert och Rasmus och sen en fin Lejla som sällskapade oss en bra stund :)
dööör åt mina rekonstrueringar, skämt och att jag har lyckats slå mig själv på min bulande panna hela kvällen trots att det gör lika ont varje gång, hejja mig..
JÅÅÅÅÅK från vildmarken av äkta bääääääär är ganska rejält mkt awesome, :) mina vänner är alldeles för tokiga känner jag spontant men ack så bra.  Längtar och fasar över juldagen på samma gång, herregud med Robert och Rasmus vid min sida kan vad som helst hända vilket är väldigt spännande, some people just brings out the best in you I guess.  Och får vi en kväll till som den igår verkar ha varit så vill jag aldrig mer komma tillbaka till Växjö.. ont i hela kroppen som en gammal kärring, tom i fingrarna..

Antar att mitt fjortis jag har skrivit av sig nu, ska ta och gå och sova strax är tanken men om jag somnar är ju en helt annan sak, damn you sömnsrytmn.
Imorgon blir det deg i min soffa med plugg och en massa massa massa film och grejs.

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0