Snällt barnbarn

Vaknade utvilad vid halv 11 idag, grymt skönt! Bestämde mig för att påbörja dagens städning så städade badrummet, köket och dammade innan morfar kom vid 12 :)
sen dammsög han och jag lagade lunch till oss. Mormor jobbar idag igen till 3 så vi fick i uppgift att städa tills gästerna kommer kl 6 ikväll.
Så idag har jag varit ett snällt barnbarn och hjälpt till mer än nödvändigt, hade så mkt energi när jag vaknade att jag inte hade lust att sitta och rulla tummarna :p
ikväll får vi som sagt gäster, äta en del julmat blir det och lite sånt.
Imorgon gör vi inget särskilt eftersom att all städning är ur vägen ( skulle egenligen bara dammsugit, städat badrummet och moppat golv, men onödigt att lämna hälften när man redan börjar ju, eller hur ? ) så det blir en lugn dag och sen kolla bingolottos uppersittarkväll och spela bingo :p gammal tradition att spela bingo i min släkt, dock kan de knappt göra det längre för att det bytt till tv4 + .. sugigt.
nåja, nu blir det att plugga, julen är ingen ledighet egentligen om man inte har lite plugg. Tack Högskolan för att ni fyller mina dagar så jag slipper ha tråkigt..
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0