När dröm blir tanke

Härom natten hade jag en konstig dröm, en dröm som jag tänkt en hel del på de senaste dagarna. En dröm jag diskuterade med en fin vän. Jag tror inte att  den där drömmen spelar någon roll egentligen men den får mig att tänka på ett par månader när jag gick i 9:an. Då allting var enklare, då jag på något lustigt sätt ville att den drömmen skulle vara verklig. Det är ett par år sen så jag har lagt det året bakom mig för länge sen men drömmen gjorde att det ploppade upp igen.
Drömmen förändrar ingenting, jag tycker fortfarande likadant som jag gjort i 4 års tid men den chockerade på ett sätt som jag inte var beredd på.
Den fick mig att tänka efter på om jag är sann mot mig själv, om jag tränger undan saker för att det är enklare och för att jag skäms, för att jag inte vill göra en Mathilda fast på ett annat sätt.
Jag vill inte och jag ska inte för det finns ingen anledning att göra det eftersom det inte finns ngt där.
Drömmar har en tendens att spöka till det för mig eftersom att jag har läst psykologi och vet att drömmar beror av saker som man gjort, tänkt eller sagt under dagen. Dock tar drömmen en helt annan form än det du gjort, tänkt eller sagt. Därför vet jag att de jag drömde inte alls behöver betyda det som hände men med tanke på att jag haft fler drömmar på andra sätt så är det klart jag undrar..
nåväl, jag och min vän får prata om det här ev när vi ses och reda ut min dröm lite noggrannare.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0