Linneryd

Kom äntligen hem till Linneryd vid 20.45 igår kväll, bussen var 30 minuter försenad pågrund av snökaos i jkpg med omnejd. Tåget till sävsjö-falköping blev inställd vid halv 6 igår kväll pågrund av snön!
Blev lite mackor och prat när jag kom till Linneryd och sen blev det sängen. Somnade som en stock kl halv 12 pågrund av lite sömn natten innan och att åka med buss. Det gör mig alltid så trött :p
Idag vaknade jag kl 10 helt utvilad och t.om pigg! Så skönt att få sova på ett ställe där allting är tyst, lugnt och du har ett eget badrum!!! Sån lyx liksom :)
Idag väntar nog att åka och handla verkar det som, mormor hade glömt att köpa ngt inför att de ska gå bort ikväll så då måste hon köpa ngt tydligen ;p annars ska jag underhålla mig med teorier om undervisning för personer med särskilda behov och bara slappa. Man får faktiskt vara liiite ledig när det är jullov ( studielov )
I helgen ska vi nog baka julgodis också tror jag, mormor lagar som vanligt all julmat pågrund av att hon är den enda som gör den god ;) Julen firas tydligen hos mamma i år, ganska skönt ändå på ngt sätt att man kan gå undan och känna sig bekväm på julafton och slippa flänga fram och tillbaka!
btw, Tobias film igår var bland det roligaste jag sett på länge. Han pratade om när han lärde sig att styrketräna ; " Efter träningen är det viktigt att man stretchar ordentligt så att kroppen blir smidig och det går lätt att träna även nästa pass. Efter träningen behöver kroppen protein och då är det bra att äta en banan eller att ta en proteindrink " Trodde jag skulle dö :p !!! Att han dessutom driver med en hela tiden och tittar på en är bara allmänt roande, han är söt och snäll! :)
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0