GG

Myskväll med Johanna igår, toppen bäst! Julgodis, maaaassa prat, juice och tee. Stunder när de är som finast :)
Idag var det upp tidigt, blev uppslängd kvart över 9. " Ska du med på mellandagsrea ? " frågar Mamma. " eeeeeeeeeeeeh vaaa? " blev mitt svar tillbaka lite yrvaket ;p men jag följde med iaf och det är jag glad för, 2 tjocktröjor, en kjol och en en vanlig tröja fick följa med mig hem idag. för enbart 550 kr. :o gillar växjö, det är billigt!!
Har pluggat en stund nu och ska snart bege mig över till Simon för att lämna födelsedagspresent + åka med Tove in till stan. GG ska bowla + äta middag på haket akropolis för att fira Simons födelsedag :) 19 år blir han idag, grattis grattis!
Behöver en helkväll tillsammans med de närmaste känner jag, ska bli skönt att få skratta satan åt att jag är sämst på bowling och allas allmäna kommentarer, vi kompletterar varandra så oerhört bra allihopa :) <3

Imorgon blir det upp tidigt för tandläkaren med mamma, stan med moster och sen träffa Pellis! Grymt längesen så det ska bli trevligt, herregud vad mkt det finns att prata om :)

Saknar Jkpg lite grann faktiskt, saknar mina roomies och jag saknar insparksgruppen, saknar akademin, saknar piorna och jag saknar Robert och Rasmus. Jaaa Carro och Tove, ni hörde rätt jag saknar Robert ;p Ska bli grymt att komma hockey den 4 januari i kinnarps tillsammans med Ida, kul att umgås lite med henne igen :) vänner är bra att ha!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0