Dag 15 - Mina drömmar

Jag har inte så många drömmar egentligen, alla människor drömmer väl förmodligen om att gifta sig, skaffa barn, få ett bra jobb och bli snuskigt rika.
När man är liten drömmer man ofta bisarra drömmar som fotbollsproffs, filmstjärna och såvidare. Mycket handlar egentligen om vad man ska bli när man blir stor.

Jag har ganska tråkiga drömmar egentligen, jag drömmer om :

* att få spela in en skiva
* Ha huvudrollen i en musikal
* Få spela in en musikalfilm
* Bli en bra lärare
* Få skriva en bok
* Nå drömvikten

Vissa av de drömmarna är ouppnåliga men för mig är de ganska svåra och hyfsat långt borta. Lärare t.ex är jag inte färdig att vara förrän om 5 år exakt. Och att vara en bra lärare kan ta många år om det ens händer.

Många ser drömmar som något långt borta, jag ser drömmar som något fint att tänka på som man kan nå när man har tid, ork och vill satsa riktigt ordentligt. Jag SKA skriva en bok innan jag dör, jag SKA ha fixat min vikt innan jag dör och jag SKA bli en bra lärare. De är egentligen de 3 drömmarna som jag inte tänker förhandla bort.
Man ska få drömma och hoppas, jag dagdrömde ofta när jag var mindre och då drömde jag bland annat om vad jag skulle bli när jag blir stor. Nu är det 5 år kvar till mitt första yrke är fixat och det känns uppriktigt sagt helt fantastiskt att jag snart är färdig lärare, något som jag drömt om sen jag var 10-11 år. Efter läraryrket går jag eventuellt på psykologiyrket om jag fortfarande vill och orkar och om jag inte är trött på barn/ungdomar ;p
Det var väl lite om vad jag drömmer och hoppas på. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0