All I need is you

Har kollat på scrubs de senaste timmarna, mest för att rensa hjärnan och för att det är perfekt att kolla på 20 minuters avsnitt, man hinner aldrig tröttna då för det händer alltid ngt nytt!
Jag ska gå och sova nu, har tenta om ca 8 timmar så behöver sömn. Känner verkligen inte för att sova dock men så är det ju alltid på söndagar, right ?

Kände bara att jag skulle skriva en sak, känner att jag har blivit lite smådålig på att höra av mig till mina närmaste, båda familjen ( förutom mormor ) och mina närmaste vänner. Men jag har verkligen inte orkat, haft en massa i huvudet vad gäller skolan och julen så jag har inte orkat att alltid vara den som hör av mig. Det brukar vara så att jag får hålla i trådarna när det gäller att bara säga hej och fråga hur ngn mår.
Det var det som var såå skönt i fredags och idag att folk faktiskt hör av sig utan min hjälp. Ni vet vilka ni är och jag uppskattar att jag för en gångsskull bara kan vara glad och säga " hej, jo jag mår bra, hur mår du? " istället för att börja prata.

Nog bubblat nu ska jag nana kudden och tagga för tentan senare idag!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0