Stan idag :)

Idag var det stan som gällde heeela långa dagen :)
Träffade Hani och Freya, fikade, pratade, åt och allmänt flummade runt i klädaffärer med dem !
Hittade faktiskt en tröja också och det var inte fy skam, har´man nått att ha på  nyår vart jag nu än ska ta vägen, känner mej sjuuuukt stressad över detta :S
Iaf, Jag , Hani och Freya hade en väldans mysig dag på stan, så oerhört skönt att få prata av sig med Hani igen, få skratta åt mina egna misstolkningar xD och att få allmänt flumma runt med Freya, :)
Idag behövde jag verkligen er , thanks guys för att ni är så oerhört speciella och magnifika och tack för att ni alltid finns där, ger mig kramar men framförallt , att jag får vara barn igen med er och att ni alltid får mej så oerhört glad och att ni stöttar mej i ALLT  ! <3  

Sen när jag kom hem så duschade jag och åt en massa vindruvor :)  har legat och kollat film heela kvällen lång, känns som att jag håller på att bli sjuk i min hals, killat i flera dagar :/  men det ska inte hålla mej på halster ! Hatar verkligen att vara sjuk så det tänker jag inte bli !

Måste plugga en massa imorrn, inte gjort det på 2 dagar och har man slutprov direkt efter lovet så har man...
ibland suger det att gå NV... :O
Men iaf, träffade också många känningar på stan idag, b,la Cissi, LINA, Max, Miranda, Mys, Madde och ett visst antal personer till :)  haha !
Men men, nu behöver jag nog sova lite granna tror jag faktiskt,
var rädd om er, det är en hemsk värld vi lever i ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0