Omtanke

Grym kväll på kåren igår efter en förfest med att spela worms- drinking game. Något som jag inte klarade alls.. En sours-flaska på 2 på 20 minuter är inte riktigt hälsosamt :p min kropp sa ifrån lite. 
Kåren var awesome med fina samtal, kramar och människor som jag verkligen tycker om! Människor på kåren börjar bli små dock. När man hamnar i diskussioner med folk som är 95:or... 

Jag gick hem med Rasmus, Lukas och Lukas kompis Niclas. Och sen hamnade  jag och Rasmus i samtal i nästan 3 timmar innan han gick hem till sig. Jag kände mig ensam så behövde prata lite. Det är underbart att ha en sån vän som visar så mkt omtanke, både när det blev  lite för mkt sours, på kåren när jag varit borta länge, ser till att jag kommer hem och sen hemma när jag kände mig ensam. Att prata om saker man är rädd för, att bara få prata av sig, nyktra till och få en kram är fruktansvärt behövligt ibland. Och det visar på omtanke och att det finns människor som tycker om en och det får mitt hjärta att växa många storlekar. Fina bästa vän! 

Idag är jag bakis och har blåmärke efter att jag och Lukas ramlade in i varandra xD jag har ätit ostmackor och mest försökt känna motivation till att fixa uppsats. Får bli det om en stund tror jag. Idag stannar jag hemma och vilar min kropp och försöker plugga, samma sak imorgon. Men på fredag är jag tillbaka på kåren, denna gången med tjejerna! :) 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0