Effektiv dag

Jag har haft ett par riktigt dåliga dagar den här veckan som jag nämnt innan då jag inte vet vad jag vill göra, då allt känns dåligt och värdelöst och man känner sig riktigt ensam. 

Men så kommer plötsligt en dag, då man känner sig lite nöjdare. Idag har jag städat, hanterar saker på rätt sätt och fixat min uppsats igen. Kanske inte jätteffektivt men det gjordes iallafall. Dessutom hjälpte det lite med samtalet jag hade med Rasmus i tisdagsnatt, och som har fått mig att inse att man intr alltid behöver vara duktig, det innebär inte att man gör andra besvikna eller att man är en dålig människa. Han gav mig det stabila jag behövde och har gjort varje dag de senaste 2 åren. 
Mitt kontrollbehov är ganska stort just nu och har varit i en period, då är det skönt att det finns människor som man inte har kontrollbehov med, som Rasmus, Johanna och Emma. 

Imorgon är jag tillbaka på HLK för första gången på riktigt sen typ juni. Det känns knäppt men lite awesome. Jag har ingen aning om vilka jag kommer läsa min ev sista kurs med, bara att säga ev gör att jag får ont i magen = jag konmer förmodligen inte sluta plugga i höst för det ger för mkt ångest. Bättre att sluta långsamt. Det blir intressant att se vad det blir för människor. Tillbaks med historia känns skönt! Dock har jag fått en tjock hals som gör ont nu ikväll, förmodligen för att jag sover dåligt + att näsan börjar bli täppt. Är la dag med tanke på all stress ned jul, uppsats och framtid. Har ju trots allt inte varit förkyld sen insparken. fel läge att bli sjuk nu dock isåfall med revy den 7 februari och det är aldrig bra att vara förkyld i närheten av måfa då han har sämre immunförsvar pga sina mediciner och hjärta. 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0