Sån vänskap kan man ej förstå

Plötsligt händer det! Jag fick opponera min uppsats i fredags vilket gick helt ok. På kvällen åt jag och Rasmus 3-rätters på Jensens innan vi spenderade kvällen tillsammans i min soffa med youtube och På spåret. 
jag vaknade vid 5 på morgonen av en mardröm och kunde inte somna om, det har aldrig hänt förut. Rasmus hade inte somnat så jag sällskapade honom med Glee och sen handlade vi frukost innan vi gick hem och sov ett par timmar. 
Gårdagen spenderade vi med bakgrundsbrus och varsin bok, så enkelt men så fruktansvärt underbart! Tacos till middag vilket var gott. Jag somnade som en sten vid 3 men han var evaken till 6 på morgonen, det är jobbigt när man sover så olika, eller snarare när den ena inte kan somna överhuvudtaget. 
 
Idag har vi sovit länge, ätit frukost och mitt humör har sen pendlat upp och ner och han har väll kanske inte varit den mest sociala människan han heller :p han gick hem vid halv 6 och då fick jag nog och var rastlös kontra uttråkad så jag började omorganisera mina bokhullor. Vilket faktiskt jag tycker blev ganska bra om jag ska vara ärlig. 
Jag väntar på "Änglar och demoner" som ska gå på tv. 
Jag är redan mental inställd på nästa helg i huvudet trots att det finns en del att göra i veckan innan dess. Men till helgen blir det den årliga revyn med släkten och det kommer bli mysigt som vanligt :) få skratta lite, få köra bil och träffa mina morföräldrar! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0