Immortals

Jag hade en fantastisk helg med käre Rasmus med mello, mat, oscarsgalan, mindre sömn, bokläsning, film, övertrötthet och en satans massa skratt och prat. Underbart! :) Det är skönt med Rasmus för man kan både skratta och ha seriösa diskussioner och man vet att man alltid får ett väldigt ärligt svar och försöker aldrig få mig att göra någonting som jag inte vill. Och DET uppskattar jag! Och det är skönt när man mer eller mindre har hotel-helg, dagarna må gå in i varandra men det gör absolut ingenting för vid såna helger så finns inga måsten alls :) 
 
Igår var det vikarie-apk inför sommaren, trevligt att träffa vissa jobbarkompisar som man inte sett på alldeles för längre. 
Idag har jag köpt biljett till nästa veckas sittning och kramats med människor. Bra dag :) det är roligt när folk frågar: "vill du ha en kram till innan du går?". Då blir man glad :) Och det spritter fortfarande i kroppen på mig sen helgen efter samtal med vissa människor och efter att ha bestämt mig för att vara ansvarig för mitt eget liv och göra det som är bäst för mig, inte vad alla andra anser eller förväntar sig av mig. 
 
Idag blir det plugg inför kommande redovisningar, inlämningsuppgifter och liknande. Plugget flyter på nu och det känns bra, min pluggdisciplin har kommit tillbaka efter nästan 2 års frånvaro. Göttmos!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0