Minnen

Igår var det 3 år sen jag firade juldagen med alla Växjö-vänner och att de fick träffa Rasmus och Robert för första gången. Det var en awesome kväll då det blev liiiite för mkt alkohol, en jobbig morgon dagen efter, när man fick höra "lillasystern jag aldrig fick" och både liven bara funkade så himla bra :) 

Det var också 2 år sen jag var i Kalmar med Johanna, Carro, Simon, Joakim och Simons vänner. En trevlig kväll trots migrän och att Johanna skadade foten. Rasmus var världens underbaraste och körde hem oss till Carro och Simons lägenhet och var den enda som förstod min migrän. Ibland är det inte tiden som spelar roll, utan djupet och graden! :) 

Fina dagar och en rolig parallell då jag igår bestämde mig för att ta ett sent tåg hem så jag slapp stressa med tåg och väska innan dagens jobb. Bästa beslutet! Att komma hem igår och få somna som en stock i sin egen säng var sjukt underbart! Jag lärde mig sova för ett par dagar sen igen äntligen och det är nog för att julen äntligen är över och att uppsatsen faktiskt har lossnat lite :) idag jobbar jag 16-21 i snön, det blir bra! 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0